Wat zijn iemands drijfveren?

Door Roelie Zijlstra

Daar ben ik altijd nieuwsgierig naar. Waarom doe je wat je doet?
Tijdens loopbaantrajecten komen er allerlei verschillende mensen (uit diverse beroepsgroepen) bij mij die op zoek zijn naar hun innerlijke drijfveren. Ze zijn de weg kwijt geraakt, omdat ze tot nog toe vaak onbewuste keuzes in hun leven hebben gemaakt. En min of meer per toeval op de (werk)plek zijn beland, waar ze nu werkzaam zijn.

“Wat zijn iemands drijfveren?” verder lezen

“Design is niet het zelfde als iets moois maken”

Door Jeroen Deen

Met ruim 20 jaar professionele ervaring als ontwerper weet ik dat het gevaarlijk kan zijn om bij het eerste het beste goede idee meteen aan de slag te gaan. Daarom spreek ik graag zo vroeg mogelijk in het traject met mijn opdrachtgever. Dat spreken is in eerste instantie vooral luisteren. Omdat ik geen standaardproducten verkoop moet ik het juist van het luisteren hebben. Alles is immers maatwerk.

““Design is niet het zelfde als iets moois maken”” verder lezen

De Talenten Coöperatie Fryslân van start in Sneek

Bron: GrootSneek.nl / Henk van der Veer

Sneek- Woensdagavond 11 oktober j.l. is De Talenten Coöperatie Fryslan officieel gestart bij MiXL in Sneek. De eerste 14 Friese ondernemers sloten zich gezamenlijk aan bij de innovatieve organisatie veranderaars van De Talenten Coöperatie om gezamenlijk hun slagkracht te vergroten. De Friese coöperatie is de tweede coöperatie die in navolging van Groningen is gestart.

“De Talenten Coöperatie Fryslân van start in Sneek” verder lezen